Nemški avtomobilistični reviji Auto, Motor und Sport in Auto Bild bralce vsako leto prosita, da navedejo znamke, ki so po njihovem mnenju najboljše na področju avtomobilskih dodatkov, rezervnih delov in storitev. Auto Bild naziv »Najboljša znamka v vseh kategorijah« podeli tisti znamki, ki ji vozniki avtomobilov v 22 kategorijah izkažejo največ zaupanja. Tako kot lani je tudi letos naziv zmagovalca Boschu pripadel v več kategorijah. Letošnje priznanje revije Auto, Motor und Sport se imenuje »Najboljša znamka 2013«, najboljšo znamko pa v 23 kategorijah – od izpušnih sistemov do vžigalnih svečk – izbirajo bralci. Tudi na tej lestvici se je Bosch izkazal kot najbolj priljubljena znamka, in to s kar lepo prednostjo!

Med »Najboljšimi znamkami« so se izvrstno odrezali Boschevi brisalci za vetrobranska stekla

bosch-bri_800x600

Pri letošnjem glasovanju za »Najboljšo znamko« je sodelovalo 113.000 bralcev revije Auto, Motor und Sport. Boschu so prvo mesto namenili v sedmih kategorijah, in sicer: akumulatorji, luči, filtri, brisalci za vetrobranska stekla, verige delavnic, orodja in vžigalne svečke. Bosch se je uvrstil tudi na drugo mesto v kategoriji zavor/zavornih oblog. Že leta 2012 je Bosch s svojimi brisalci za vetrobranska stekla dosegel izjemen rezultat, letos pa mu je uspelo ta neverjetni dosežek še izboljšati z 92,6 % vseh prejetih glasov. Tudi v preteklih letih so bralci revije Auto, Motor und Sport znamko Bosch vselej ocenili kot izjemno.

Dvojni uspeh za Bosch kot najboljšo znamko avtomobilskih akumulatorjev

Pri reviji Auto Bild je najboljše znamke izbiralo skoraj 100.000 bralcev. Bosch je bil zastopan v šestih kategorijah in v prav vseh se mu je uspelo uvrstiti na zmagovalni oder. Zasedel je drugo mesto v kategoriji zavor in zmagal v kategorijah akumulatorjev, brisalcev za vetrobranska stekla, verig delavnic in vžigalnih svečk. Bosch je ponovno doživel dvojni uspeh v kategoriji avtomobilskih akumulatorjev, ki so po mnenju bralcev revije Auto Bild najkakovostnejši in imajo najdaljšo življenjsko dobo ter ponujajo najboljše razmerje med ceno in učinkovitostjo.