Z odprtjem treh novih bencinskih servisov na lokacijah pri trgovskem centru Westgate v Donjoj Bistri pri Zagrebu, v Kaštel Štafiliću in na Reki Petrol razširja svojo mrežo bencinskih servisov na Hrvaškem, hkrati pa do konca leta najavlja nadaljnje širjenje.  Moderno opremljeni bencinski servisi bodo tako lahko prva izbira tudi slovenskih potrošnikov, še posebej v času dopustniških poti.

Potrošnikom je na novih bencinskih servisih dostopna celovita ponudba družbe Petrol, ki obsega novo generacijo visoko kakovostnih aditiviranih pogonskih goriv in avtoplin Q Max. Gre za goriva, ki po svojih značilnostih presegajo aktualne evropske standarde, z njihovo redno uporabo pa vozniki dosežejo manjšo porabo, večjo ekonomičnost pri vožnji, večjo učinkovitost in boljšo zaščito motorja vozila ter hkrati z manjšimi emisijami škodljivih snovi varujejo okolje.

Poleg vseh vrst goriv Q Max so potrošnikom na bencinskih servisih na voljo še visoko kakovostno motorno olje, širok izbor trgovskih izdelkov in plin v jeklenkah. V sklopu bencinskih servisov so tudi ročna avtopralnica in okrepčevalnica s kakovostnim naborom pijač ter prehrambnih izdelkov. Ponudbo zajemajo še priljubljene Petrolove storitve, kot so Kava na poti, možnost nakupa vstopnic za različne koncerte in tekme. Obiskovalci na novih lokacijah lahko brezplačno in nemoteno uporabljajo internet na svojih pametnih telefonih in drugih napravah, saj je dostop do brezplačnega Wi-Fi interneta postal stalnica Petrolove ponudbe.

Skupina Petrol ima skupaj 469 bencinskih servisov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Črni gori ter na Kosovu.