Močan prodajni adut znamke Škoda Yeti, je pripravljen, da znova zaživi. Kupci bodo po novem lahko izbirali med dvema izvedenkama vozila City ter Outdoor. Pri različici City so odbijač, stranski pragovi, zaščitne obloge in ogledala v barvi karoserije, pri različici Outdoor pa so našteti deli zaključeni v črni plastiki, ki ustvari robusten videz vozila.

Prenovljeni Yeti bo predstavljen septembra v Frankfurtu. Spremembe so opazne na sprednjem delu, kjer so novo oblikovani odbijač, maska in luči. Slednje so na voljo z dnevnimi LED svetili in bi-ksenon žarometi. Na zadku so nameščene luči s svetili v obliki črke C. Možno bo izbirati med sedmimi tipi litih platišč. Barvna paleta je bogatejša za štiri odtenke. Prenova je zajela tudi notranjosti s posodobitvijo armaturne plošče, volanskega obroča in dodatkom novih tkanin.

 

Motorizacija bo ostala nespremenjena. V ponudbi ostajajo štirje dizelski in trije bencinski motorji. Močnejši dizelski agregat (130 kW) bo na voljo s štirikolesnim pogonom v kombinaciji s šeststopenjskim DSG menjalnikom. Najšibkejši dizelski agregat pa bo po novem za doplačilo povezan  s sedemstopenjskim DSG menjalnikom.

S prenovo je spisek dodatne opreme postal bogatejši za vzvratno kamero in sistem za samodejno bočno parkiranje.