Automobili Lamborghini je postalo prvo italijansko podjetje med prestižnimi znamkami, ki je odprlo virtualna vrata v svoj ekskluzivni muzej. Inovativne funkcije so združili z Googlovo panoramsko tehnologijo ‘street view’, ki omogoča obiskovalcem ogled eksotične zbirke klasičnih in modernih športnih avtomobilov.

Zahvaljujoč napredni tehnologiji lahko uporabniki svetovnega spleta kjerkoli na svetu uživajo v 360-stopinjskem panoramskem pogledu na Lamborghinijeve izbrane ikonične superavtomobile, ki jih izdelujejo v Italiji že od leta 1963. Muzej, ki se razprostira preko dveh etaž v skupni velikosti 1500 kvadratnih metrov, vključuje zbirko svetovno znanih proizvodnih avtomobilov, kot so Miura, Countach, Diablo in Murciélago.

Virtualna izkušnja ima še posebno funkcijo, ki omogoča obiskovalcem dostop do notranjosti nekaterih modelov in tudi redko priložnost za ogled modelov Reventòn (izdelanih samo 20 primerkov), Estoque in Sesto Elemento, ki jih je možno videti izključno v muzeju Lamborghini. Virtualni ogled muzeja je na voljo za uporabnike računalnikov PC, tabličnih računalnikov in preko internetnih brskalnikov ter mobilne aplikacije Google Maps, ki podpira tako operacijski sistem iOS kot tudi Android.

Več podrobnosti najdete na:

http://www.lamborghini.com/en/museum/overview/.