Z otvoritvijo servisne delavnice AS Povše v Šmartnem pri Litiji  mreža Motrio pridobiva drugo neodvisno servisno mesto v Sloveniji.

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk. Ponudba Motrio ustreza pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej občutljivi na ceno, saj so nadomestni deli Motrio v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih.

Z otvoritvijo servisne delavnice AS Povše v Šmartnem pri Litiji Motrio pridobiva novo neodvisno servisno mesto v Sloveniji. Po vsej Evropi se vozni park postopoma stara, lastniki rabljenih vozil pa v iskanju čim cenejšega vzdrževanja pogosto zapuščajo pooblaščeno servisno mrežo in vzdrževanje svojih vozil zaupajo nepooblaščenih delavnicam.

Tudi v Sloveniji so lastniki starejših vozil v pooblaščenih servisih Renault že lahko izbrali nadomestne dele Motrio. Z današnjo otvoritvijo servisne delavnice Motrio – Avtoservis Anže Povše, s.p., na Usnjarski 18 v Šmartnem pri Litiji je mreža samostojnih servisnih delavnic znamke Motrio dobila svojega novega predstavnika.

S ciljem zagotoviti pokritost celotnega slovenskega ozemlja in širše regije Adriatic se bo razvoj mreže serviserjev Motrio s preizkušenimi in kakovostnimi partnerji nadaljeval tudi v prihodnjih letih. Samo od maja 2014 do danes je bilo tako v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji že odprtih 10 mest Motrio.