Opel je v prečudovitem ambientu Kulturnega središča evropskih vesoljskih tehnologij v Vitanju izbrani družbi predstavil enega najpomembnejših, če ne celo najbolj pomemben model v svoji paleti, novo Astro. Novinka predstavlja kvantni preskok kompaktnega razreda glede učinkovitosti, povezljivosti, premijske opreme in novega, atletskega dizajna.

Njeno premierno predstavitev so Oplovi predstavniki pospremili v družbi svojih pooblaščenih trgovcev in poslovnih partnerjev, katere so zabavali glasbena skupina Muff s karizmatično pevko Senidah, plesni virtuozi Maestro, skozi večer pa sta jih popeljala voditelja Ivana Šundov in David Urankar.

Dogodek je povezoval dva pomembna mejnika letošnjega leta za znamko Opel v Sloveniji: uradni začetek prodaje nove Opel Astre, ki je izredno priljubljen model med Slovenci in praznovanje 20-letnega delovanja Oplove pisarne v Sloveniji. Borut Gazvoda, direktor Opla v Sloveniji, je ob svojem nagovoru gostom dejal: »Morda res nismo med največjimi trgi, saj štejemo le 0,35 % Oplove evropske prodaje, vendar smo prodorni in močno prisotni z našimi modeli vozil v celotnem skupnem voznem parku Slovenije ter med uspešnejšimi na nekaterih področjih, kot sta odzivnost na povpraševanja strank in skrb za njihovo zadovoljstvo. Nenazadnje po slovenskih cestah vozi več kot 90.000 Oplovih vozil in vsako deseto prodano vozilo privatnemu kupcu v Sloveniji je znamke Opel.«

2015 11 06_KSEVT-006