Opel bo na avtomobilski salon ob Ženevsko jezero pripeljal prenovljeno Mokko X. Malega mestnega terenca zaznamuje drzen dizajn v stilu trenutnih hišnih modelov, bogatejša oprema potniške kabine ter tihi in varčni motorji.

Ob lansiranju je Mokka dobila dve novi barvi Safran oranžna in Lava rdeča. Tehnična novost so prilagodljivi LED žarometi in kamera OpelEye za nadzor spredaj vozečih vozil. Seveda ne bodo manjkali varnosti elementi kot so nadzor mrtvega kota, prepoznavanje prometnih znakov, opozorilo za zapuščanje voznega pasu… Zastarel ekran na vrhu armaturne plošče je sedaj zamenjal velik zaslon na dotik s sistemom Intellilink.

2016 02 04_Mokka-X-4

Motorna paleta je bogatejša za 1,4-litrski turbomotor z močjo 110 kW/150 KM v kombinaciji s šeststopenjskim avtomatskim menjalnikom ter prilagodljivim štirikolesnim pogonom.

Z novim videzom, razširjeno ponudbo pogonov, cenjenimi terenskimi zmogljivostmi, odličnimi možnostmi povezav in prijetnim udobjem bo nova Mokka X idealno opremljena za nadaljevanje poti po uspešnih kolesnicah svoje predhodnice, ki je med drugim v Nemčiji osvojila dve priznanji “Avto leta s štirikolesnim pogonom” in dve priznanji “Službeni avto leta”.
2016 02 04_Mokka-X-2