Novi Peugeot i-Cockpit® je na vseh področjih prodrl še dlje. Na pogled je bolj kakovosten, ima bolj tehnološko napredno zasnovo, nudi več možnosti za povezavo, je bolj intuitiven, predvsem pa ima veliko večji vpliv na emocije in ponuja več osebnih nastavitev.

Peugeotovim inženirjem in oblikovalcem je to uspelo udejanjiti v pravo skulpturo, kot lahko imenujemo prednji del potniškega prostora. Dovršeno izdelan in popolnoma funkcionalen novi Peugeot-Cockpit® je predvsem i-Cockpit®, ki zajema vse stilske zapovedi, vendar v tehnološko napredni obliki.

– Volan je še bolj kompakten in ima oblikovno prenovljen volanski obroč z dvema športno prisekanima deloma, kar omogoča boljši oprijem in zagotavlja širše vidno polje ter več prostora v predelu voznikovih nog.

– V sklopu instrumentne plošče v višini oči se nahaja digitalni 12,3-palčni zaslon visoke ločljivosti s futuristično grafiko. Na instrumentni plošči, na kateri je možno nastaviti vse parametre in jo prilagoditi posamezniku, so zbrani vsi podatki, ki jih želi voznik imeti neposredno v vidnem polju. Vsaka posamezna konfiguracija je estetsko dovršena po zaslugi animacij in prehodov, ki so prava paša za oči.

– Veliki 8-palčni zaslon na dotik, ki je kot tablični računalnik umeščen na sredino armaturne plošče, se ponaša s kapacitivno tehnologijo za boljšo odzivnost in bolj praktično rabo.

VUE INTER 2

Omenjeni sklop dopolnjuje sredinska konzola s skrbno dodelanim dizajnom. Voznikov pogled pritegne serija zelo elegantnih kromanih stikal (toggle switches) z visoko kakovostno in na otip mehko kovinsko površino. Enak občutek je prisoten tudi pri nadvse moderni in ergonomski prestavni ročici. Vsak posamezen del notranjosti očara čute ter nakazuje na kakovost in modernost. Potniški prostor je zares dovršeno izdelan, k čemur prispevajo dizajn nekaterih delov v matiranem kromu, oblika sedežev z ergonomsko oblikovanim sedalnim delom, oblika vratnih plošč, drzno izbrani materiali, kot je raznobarvna tkanina in pa natančno spajanje delov. Vabi vas, da se predate užitkom in sanjam za volanom!

Novi koncept seveda vsebuje najboljše tehnologije, ki so trenutno na voljo na tržišču:

– povezljiva 3D navigacija z glasovnim upravljanjem, s prometnimi informacijami v realnem času prek sistema Tom Tom Traffic ter z možnostjo prikaza navigacije in navodil za smer vožnje neposredno na instrumentni plošči;

– prostoročno telefoniranje z glasovnimi ukazi, samodejno upravljanje SMS-sporočil (prebiranje, pošiljanje);

– informacije o številnih sistemih za pomoč pri vožnji;

– povezljivost po zaslugi funkcije Mirror Screen in tehnologij Apple CarPlayTM, Mirrorlink® in Androïd Auto.

VUE INTER 3