Naslednje leto bo Opel prisoten v vseh kategorijah vozil. Ofenzivo modelov s sedmimi premierami v letu 2017 so poimenovali ‘7 in 17’ (7 v 17). To je del obsežne ofenzive modelov, v kateri nameravajo od leta 2016 do 2020 uvesti kar 29 novih modelov.

Ofenziva modelov ‘7 in 17’ v sedmih korakih

Ampera-e bo spomladi 2017 poskrbela za revolucijo električne mobilnosti. Doseg več kot 500 km izključno z električnim pogonom uvršča Ampero-e na vrh njenega razreda. Za njo prihaja različici Insignia Grand Sport in Sports Tourer. Dopolnila jo bo pustolovska verzija Country Tourer s štirikolesnim pogonom in terenskim videzom.

2016-11-07_opel-7in17

V gospodarskem programu bo Vivaro prinesel dodatno udobja za potnike. V začetku leta 2017 bo Opel prodajni uspešnici Mokki X ob bok postavil nov model mestnega terenca (‘crossover’) – prihaja Opel Crossland X. Novinec predstavlja naslednji korak v skladu s trendom športnih in prostornih križancev. Novo, drugačno in vznemirljivo poimenovanje ustreza značaju avtomobila.

Opel bo dopolnil svojo ponudbo v kompaktnem razredu s še posebej športnim modelom mestnega terenca, ki se bo pridružil Astri in Zafiri.

Novi avtomobili 2017

Nova Opel Zafira prinaša sedem razlogov

Zrelejša Mokka na poti v ”X”