4 razlogi, zakaj je Dacia bolj moderna in še vedno enako dosegljiva!

Dacia je za modelno leto 2017 korenito prenovila modelno paleto. Največ posodobitev so prejeli modeli Sandero, Sandero Stepway, Logan in Logan MCV.

Po nekaj je napočil čas za osvežitev modelov Sandero, Logan in Logan MCV, ki so prejeli nekaj oblikovnih popravkov na zunanjosti in v notranjosti. Vsem modelom skupen je na novo oblikovan sprednji del z masko, odbijačem in LED dnevnimi lučmi.  Na Sanderu in Loganu je spremenjena grafika zadnjih luči, novi so kolesni pokrovi in nekatera 15- in 16-palčna platišča. V ponudbi obstoječih barv sta dodani še dve novi.

Modernizirana notranjost se ponaša z bogatejšim osrednjim delom armaturne plošče, novim volanom, kakovostnejšimi materiali, osrednjim zaslonom na dotik z navigacijo, kamero za vzvratno vožnjo in parkirnimi senzorji.

Motorno paleto sestavljata 2 bencinska in 2 dizelska motorja. Novost v ponudbi motorjev je SCe75 motor s 55 kilovati moči, ki je povezan s petstopenjskim ročnim menjalnikom in je cenovno najnižje pozicioniran. Pri bencinski TCe90 različici je na voljo še LPG. Opazna sprememba je robotiziran Easy R menjalnik pri Loganu in Sanderu, v kombinaciji z 0,9-litrskim bencinskim motorjem.

Cene ostajajo na enakem nivoju kot do zdaj. Najcenejši Sandero stane 7.990 evrov, Logan 8.140 evrov, Logan MCV pa 8.690 evrov. Več informacij o cenah posameznih različic pa lahko preverite v priloženih cenikih.

Cenik – Dacia Logan

Cenik – Dacia Logan MCV

Cenik – Dacia Sandero

5 stvari, ki jih v razred malih mestnih avtomobilov prinaša novi Citroën C3

Najbolj zanesljivi avtomobili leta 2016