Nič več klicanja, nič več čakanja na taksi – HOPIN TAXI

V Slovenski prestolnici je HOPIN TAXI med vozniki in uporabniki taksi storitev naredil pravo malo revolucijo.

Vsak teden si aplikacijo HOPIN TAXI na pametni telefon namesti 1.000 novih uporabnikov. Do zdaj so zabeležili že več kot 22.500 namestitev. Med uporabniki pa je vedno več tudi tistih, ki aplikacijo uporabljajo za poslovne namene.

V decembru so pri HOPIN-u vzpostavili portal za podjetja, kjer lahko registrirate vaše podjetje in vožnje zaposlenih uporabljate preko skupnega računa. Na začetku je potrebna le registracija podjetja na spletni strani www.hopin.si, potem samo še napolnite vaš račun in že vaši zaposleni začnejo koristiti HOPIN.

Največja prednost za podjetja je sigurno, da ima upravljalec računa vedno vpogled nad porabljenimi sredstvi. Dodatno pa je možno tudi omejiti uro in dneve uporabe tako imenovanega službenega HOPIN računa, pa tudi višino sredstev je možno omejiti po oddelkih.

Poslovnim uporabnikom tako v centru Ljubljane ni več treba iskati in plačevati parkirnih mest. Vedno vedo, kdaj bo taksi na njihovi lokaciji, kdo je voznik in kakšen avto ima. Taksi lahko naročijo že med sestankom in gredo ven, ko je taksi v bližini, zato nepotrebnega čakanja na mrazu ni več. Veseli december pa je tudi čas, ko brez skrbi lahko tudi nazdravimo in gremo varno domov z enim od 50 HOPIN voznikov, ki so vam na voljo.

V prihodnosti si pri HOPIN-u želijo, da bi bilo na voljo še več voznikov, ki bodo lahko opravili še več naročil. Še naprej bodo sodelovali z lokalnimi ponudniki taksi storitev, kot je novoustanovljeni InTaxi. Posodobitve aplikacije pa bodo šle v smer, da bodo uporabniki kar najlažje prišli do najboljše informacije o prevozu po Ljubljani.

Športni avtomobil ali osebni šofer?

HOPIN TAXI – najboljša rešitev za hitro in ugodno pot po Ljubljani!