Zaradi takšnega stekla so policisti ženski izrekli globo v višini 200 eur!

Tako pravi uporabnica družabnega omrežja Facebook, ki je zapisala:

“Danes zjutraj je občanka občine Ravne na Koroškem pred OŠ Prežihovega Vranca, dobila prijazno državno novoletno darilo – 200 eurov globe zaradi slabo očiščenega vetrobranskega stekla. (Steklo je na licu mesta fotografirala, fotografirala pa je tudi slabo očiščeno zadnje steklo policijskega avtomobila.)
Res je, da prednje steklo ni bilo absolutno čisto, a na polno kaznovat pošteno mater, ki pripelje svojega otroka zjutraj v šolo, z 200 euri kazni, se mi zdi milo rečeno oderuško.

V normalni državi bi policaj mater za tako malomarnost prvič le opozoril in ji pomagal sčistiti steklo. Prepričana sem, da bi bila to boljša šola zanjo. To, da pa država za take malenkosti trga denar iz praznih priftošlnov svojih že tako obubožanih državljanov, je pa res ogabno, še posebej ob dejstvu, da pa policaji (po sliki sodeč) še manj vidijo skozi svoje zadnje steklo avtomobila.
A pretiravam, če rečem, da je država s svojimi organi res več kot mačehovska do svojih ponižnih državljanov? A je steklo res tako slabo očiščeno, da je bilo treba mater na polno vsekat z 200 euri globe?”

Zgodbe v uredništvu nismo preverjali, ravno tako po našem mnenju iz trenutno podanih dokazil ne gre sklepati o pravilnosti oz. nepravilnosti dogodkov. Vsekakor želimo, da se zadeva razplete pravično. Če pa imate vi za nas podobne zgodbe, pa nam jih zaupajte na urednistvo@avtofotomarket.si

To je seznam avtomobilov, ki so jih v letu 2016 ukradli pri nas!

Razkrivamo zaklad, ki ga je prah prekrival kar 34 let!

vir: facebook – Suzana