Zlata Ilka Štuhec novim uspehom naproti s Fordom S-Max!

Ilka Štuhec, svetovna prvakinja v smuku, je skupaj z ekipo obiskala Avtomarket Rebernik v Podvelki, in spregovorila o dogodkih v St. Moritzu. Ob tej priložnosti je Avtomarket Rebernik Ilki v uporabo podaril osebno vozilo Ford S-Max.

Marjana in Peter Rebernik, lastnika podjetja Avtomarket Rebernik, ki že več kot dvajset let zelo uspešno vodita prodajo Fordovih vozil, sta se tudi zaradi dobrega sodelovanja v preteklosti z ekipo, odločila podpreti izjemen športni talent Ilke Štuhec in ji olajšati vsakodnevne poti s sponzorskim vozilom Ford S-MAX Titanium 2.0 TDCi. Kreativna ekipa Ilke Štuhec je poskrbela za vpadljivo, prepoznavno grafično podobo vozila, katerega boste v prihodnje zagotovo veliko srečevali po Sloveniji in v tujini.

»Ilko in njeno mamo dobro poznamo že vrsto let, saj nas je veselje do smučanja družilo tudi na osebni ravni. Ker se zavedamo, da je pot vrhunskega športnika težka, polna izzivov in pri Ilki poplačana z vrhunskimi dosežki, smo se odločili, da še dodatno poskrbimo za varnost in udobje ekipe z najnovejšim Ford S-MAXom. Prepričan sem, da nas bo Ilka še naprej razveseljevala s svojo pozitivno naravnanostjo in novimi vrhunskimi dosežki. Pri premagovanju prihodnjih izzivov ji ekipa Avtomarket Rebernik želi vso srečo,« je dodal Peter Rebernik, direktor podjetja Avtomarket Rebernik.

7 stvari, ki jih morate vedeti o novem Volkswagen Golfu

NE SPREGLEJ: Razpis za nova delovna mesta je objavljen!

POZOR! Pagani nas je vse nategnil!