Iz zaželenega športnika v športnega terenca Eclipse Cross

Mitsubishijev novi športni terenec se imenuje Eclipse Cross, katero ime spominja na njihovega športnika izpred dveh desetletij. Tokrat bo ime Eclipce zastopalo križanca, ki vstopa v segment C.

S sprednji del je povzet po hišnih modelih, medtem, ko je ima zadek poševno zaključeno streho koničaste oblike z širokimi lučmi v tehnologiji led.  Z novincem uvajajo tudi novo, bolj nasičeno, rdečo barvo.

Notranjost je urejena v kombinaciji horizontalnih linij črne in srebrne barve s tabličnim osrednjim zaslonom in novim projekcijskim zaslonom. Opremljena je tudi z dotično tablico za vnašanje ukazov in vmesnikoma za uporabo pametnih telefonov.

Pod motornim pokrovom bosta 1,5-litrski turbobencinski motor v kombinaciji z menjalnikom CVT z možnostjo osmih vnaprej določenih prestavnih razmerij, in 2,2-litrski turbodizelski motor v kombinaciji z novim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Njuna moč se bo na podlago prenašala s pomočjo elektronsko nadzorovanega štirikolesnega pogona s stabilnostno elektroniko S-AWC.

Ustvarjen z značajem – DS 7 Crossback

Pozdravimo novega Renaultovega športnika, ki napada Porsche Caymana!