Tvoje življenje, tvoj slog, tvoj avtomobil! Katera je tvoja najljubša kombinacija?

Novo Ford Fiesto si lahko prilagodite do potankosti in izrazite svoj stil. Ukradite pozornost, kjerkoli se pojavite. Najobsežnejša ponudba različic Fieste doslej odgovarja na povpraševanje kupcev po večji izbiri in boljši kakovosti v segmentu B. Ni čudno, da je eden izmed najbolj prodajanih avtomobilov v Evropi.

Fiesta naslednje generacije je prvič na voljo kot prestižen model Ford Fiesta Vignale. Pri Fiesti Vignale za poseben poudarek poskrbijo unikatno oblikovana 18-palčna platišča iz zlitine, ekskluzivni zunanji dodatki in barve ter šestkotno prešito usnjeno oblazinjenje sedežev ter obogatena lastniška izkušnja, ki skrbi za udobje lastnikov.

Ford je uvedel novo paleto modelov ST-Line z zunanjim in notranjim oblikovanjem, ki so ga navdihnili modeli športnega oddelka Ford Performance. Zunanjo športno obliko so odlično povezali z zmogljivimi, večkrat nagrajenimi, bencinskimi motorji Ford EcoBoost ter uglašenimi dizelskimi motorji TDCi. Z njimi nagovarjajo uporabnike, ki občudujejo športen videz Fordovih modelov ST, a ne potrebujejo skrajne zmogljivosti optimiziranih motorjev ST ter podvozja s športnimi tehnologijami.

Fiesto ST-Line zaznamuje športno zunanje oblikovanje z unikatnimi platišči iz zlitine, masko, sprednjim in zadnjim odbijačem ter bočnimi obrobami. V notranjosti navdušijo športni sedeži, stopalke iz zlitine in spodaj raven športen volan, vozno izkušnjo pa nadgradi športno blaženje.

Predstavljamo tudi elegantno Fiesto Titanium, ki z obširnim seznamom opreme in kakovostjo navdušuje Fiestine uporabnike širom Evrope. Med letos prodanimi Fiestami je bilo kar 65 odstotkov modelov Titanium. Fiesta bo na voljo tudi v različici Trend in Style.

PRIJAVI SE NA TESTNO VOŽNJO TUKAJ! 

Prihodnje leto se paleti pridružuje še Fiesta Active – prva Fiesta ‘crossover’, križanec, ki oblikovanje trpežnega športnega terenca z dvignjenim podvozjem, strešnimi nosilci in zaščitnimi oblogami združuje s praktičnostjo kombilimuzine in pristno Fiestino vozno dinamiko. Fiesta ST pa bo prvi športni model, ki ga bo poganjal 3 cilinderski motor z 200 konji.

Predstavljajte si, da lahko izberete različno barvo strehe, barvo karoserije in barvo notranjosti hkrati. Bi izbrali elegantno kombinacijo bele in črne barve, živahno kombinacijo črno-rdeče barve ali letos najbolj popularno nianso Chrome Copper zunanjosti in notranjosti v kombinacji s črno streho?

Na praznem platnu preprostejšega osnovnega dizajna vsaka od štirih različic Fieste gradi svoj unikatni značaj, ki mu je možno dodatni osebni pečat z možnostmi, kot so kontrastna streha in pokrovi zunanjih ogledal v črni, beli, nežni Bohai Bay Mint ali novi barvi Chrome Copper.

Elegantna zunanjost in ergonomska notranjost nudita nove možnosti za personalizacijo; med vrhunskimi funkcijami je steklena panoramska streha polne dolžine iz dveh ojačenih, zatemnjenih steklenih ploskev skoraj polne širine z možnostjo odpiranja, ki poskrbi za še večjo prostornost.

Za poseben značaj, ki obenem ohrani usklajen in uravnotežen občutek notranjosti, so za armaturno ploščo ob instrumentih in na sovoznikovi strani, ročaje na vratih in pokrov notranjega ogledala na voljo oblikovni paketi notranjosti z okrasnimi elementi v barvah Race Red, Yellow, Bohai Bay Mint, Deep Impact Blue ali Chrome Copper. Katero bi izbrali vi?

Ford Fiesta – Revolucija znotraj, evolucija zunaj