Prikupen Francoz le zanjo: Citroën C3 Elle

Izbor vozil Citroën C3 je od danes dalje bogatejši za specialno serijo ELLE. Trendovska izvedenka za urbano rabo je namenjena vsem tistim, ki iščejo avtomobil s stilom in osebnostjo.

Citroën C3 ELLE je nastal kot plod sodelovanja z revijo ELLE ter se nam predstavlja s karoserijo v beli barvi Banquise in dvobarvno streho v ekskluzivni peščeni barvi. Zunanjost najnovejše izvedenke C3 se od drugih loči tudi po izvirnih barvitih dodatkih “Cherry Pink” in logotipu s štirimi črkami ELLE. Še več po meri narejenih dodatkov je mogoče najti v notranjosti avtomobila.

Citroën C3 ELLE se ponaša s sivim oblazinjenjem z okrasnimi šivi “Cherry Pink” in obrobo armaturne plošče, ki se ujema z ostalimi barvami in materiali. Citroën C3 ELLE sicer temelji na izvedenki FEEL, vendar je pridobil nekatero dodano opremo kot so Airbump® z roza barvnim vstavkom , streha v barvi Sable električni sekvenčni pomik stekel spredaj in zadaj, prednje meglenke z roza obrobo, tepihe, posebno oblazinjenje ELLE ter16” jeklena platišča 3D.

Na voljo za doplačilo pa so številne tehnologije za varnost in povezljivost, kot na primer Connect Nav, Connect Box, kamero za pomoč pri vzvratni vožnji ali pa samodejno zaviranje v sili (Active Safety Brake). V Sloveniji smo zanj že začeli sprejemati naročila po ceni od 11.650 EUR dalje. V prodajnih salonih bo na voljo od marca dalje.

La C3 – Citroën C3 PureTech82 Feel

Citroen C3 Aircross – nič več Picasso!

Autobest 2018 je Citroën C3 Aircross!