Fordov trgovec leta ostaja družba Avto Rajh

Družba Summit motors Ljubljana podelila naziv Fordov trgovec leta za leto 2017, ki ga je četrtič osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford. 

“Pri tekmovanju trgovec leta merimo uspešnost posameznih trgovcev pri prodaji vozil in nadomestnih delov glede na zastavljene cilje ter preverjamo zadovoljstvo kupcev vozil in servisnih storitev naših trgovcev,” je povedal David Juričdirektor Summit Motors Ljubljana.

Četrti naziv Fordov trgovec leta so si tako znova prislužili pri podjetju Avto Rajh, ki je del pooblaščene Fordove mreže vse od 1994, potrjujejo pa ga njihovi kupci in dolgoletne stranke, ki so svoje zadovoljstvo s storitvijo tako na prodajnem kot servisnem področju ponovno ocenili z najvišjimi ocenami.

“Hvala kupcem vozil Ford za zaupanje in odlične ocene ter zahvala sodelavkam in sodelavcem za odlično opravljeno delo. To je nagrada, ki nas vse skupaj spodbuja, da vsako leto postajamo še boljši, se učimo iz napak, iščemo rešitve in načine, da vozilo približamo ljudem. Veseli nas, da že več kot 20 let skupaj s Fordom ustvarjamo dobre lastniške izkušnje,” je ob prevzemu naziva povedal Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje.

Prestiž po ameriško – Ford Edge Vignale 2.0 TDCi Bi-turbo Powershift AWD

Ford Fiesta – Revolucija znotraj, evolucija zunaj

Ford Ka+ – Fiesta za manj zahtevne kupce.