Specialni različici britanskega gentlemana!

Aston Martin je model DB11 poslal na izboljšavo k svojemu specializiranemu oddelku Q, ki je opravil odlično delo ter pripravil dve posebni različici – Henley Royal Regatta DB11 Volante in DB11 Classic Driver Edition.

Brezstrešnik posnema lanskoletno kupejevsko različico in uteleša fuzijo tehnologije in tradicije. Bela zunanjost ima kontrastno črno streho, kovana in diamantno brušena platišča, črne zavorne čeljusti ter temnejše luči zadaj in nekaj karbonskih dodatkov. Znotraj so rdeče usnje, karbonska vlakna in nekaj nerjavečega jekla. Z mesta do stotice pospeši v 4,1 sekunde in lahko doseže hitrost 300 km/h, na voljo pa bo samo en primerek za 226 tisočakov.

Poleg Henley Royal Regatta bo na voljo še različica DB11 Classic Driver Edition, ki so jo izdelali v poklon 20. obletnice spletne strani Classic driver. Na voljo bo kot kupe ali kabriolet, v vsakem primeru pa bo avtomobil znotraj odet v klasično zeleno barvo spletne strani, zunaj pa bo posebna siva barva classic driver grey, ki bo na soncu razkrila svoje zelene note.

Vse različice bodo opremljene z unikatnimi in ročno izdelanimi značkami, različica zgoraj brez pa bo imela streho v zeleni barvi. Izdelali jih bodo samo 20, za vsakega pa zahtevajo 225 tisočakov.

Bondov avtomobil v trenirki: Aston Martin DBS Superleggera

Aston Martin Vantage – Ko Agent 007 ni dovolj!

Aston Martin v čast kraljevi britanski akrobatski skupini Red Arrows!