Jeep Cherokee: Preobrazba Apalača

Osvežitev športnega terenca je sledila najnovejšemu oblikovnemu trendu znamke Jeep in naprednim tehnologijam. Notranjost odkriva nove materiale in večji priročnejši prtljažnik.

Novi Cherokee bo na voljo s četrto generacijo povezljivega sistema Uconnect z možnostjo izbire 7- ali 8,4-palčnega zaslona na dotik visoke resolucije, ki vključuje Apple CarPlay in Android Auto. Bogat nabor varnostne tehnologije vključuje med ostalim aktivni varnostni sistem, ki opozarja pred trčenjem spredaj, opozorilo pred nenamernim menjavanjem voznega pasu, pred vozili v mrtvem kotu in zadnjo kamero z aktivnimi oznakami in drugo.

V Evropi bo Cherokee na izbiro s serijskimi paketi opreme: Longitude, Limited in Overland. Paketa Sport in Trailhawk bosta na voljo v letu 2019. Personalizaciji omenjenih različic novega Cherokeeja je namenjenih več kot 90 originalnih dodatkov Accessories by Mopar in Mopar Connect.

Evropskim modelom Cherokeeja je namenjen dizelski 2,2-litrski Multijet II s 150 ali 195 KM. Na ostalih neevropskih trgih bo na voljo bencinski 3,2-litrski Pentastar V6 272 KM in 2,4-litrski Tigershark MultiAir2 s 177 KM. Novi 2,0-litrski bencinski motor z neposrednim vbrizgom goriva 270 KM se bo ostali ponudbi pridružil v letu 2019. Na izbiro bodo trije štirikolesni pogoni in možnost izklopa zadnje osi.

Civiliziran Apalač – Jeep Cherokee 2.0 Jtdm Limited

Jeep Compass – Terenec, ki zapolnjuje vrzel kultne znamke

Urbana avantura – Jeep Renegade 1.6 Multijet TCT Limited