Izboljšana Ford S-MAX in Ford Galaxy

Ford je z izboljšavami poskrbel, da bosta elegantni enoprostorec za različne športne dejavnosti S-MAX in prostorni Galaxy za prevoz oseb uporabnike po vsej Evropi navdušila s še bolj varčno porabo goriva, izjemno zmogljivostjo in izjemno prefinjenostjo.

Ford S-MAX in Galaxy sta prvič na voljo s Fordovim dovršenim 2,0-litrskim dizelskim motorjem EcoBlue z močjo od 120 do 240 KM, kupci pa lahko izberejo tudi napredni novi osemstopenjski samodejni menjalnik, ki ga voznik upravlja z elegantnim in ergonomskim vrtljivim gumbom za izbiro prestavnega načina.

Ponudba izboljšanih tehnologij vključuje prilagodljivi tempomat (ACC) s funkcijo Stop & Go, če je vozilo opremljeno z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom, kar zagotavlja brezskrbno in lahkotno vožnjo v prometu s pogostim ustavljanjem in speljevanjem, na voljo pa je tudi izboljšan sistem za nadzor mrtvih kotov (BLIS), ki bližajoča se vozila zazna na večji razdalji. Novi sistem brisalcev Ford ClearView zagotavlja izboljšano vidljivost.

Oba modela sta na voljo z dovršenimi tehnologijami, vključno s Fordovim sistemom prilagodljive sprednje osvetlitve, ki prilagaja kot svetlobnega snopa žarometov glede na okolico, in lahko s funkcijo za dolge luči brez bleščanja prepreči slepljenje drugih voznikov. Aktivni parkirni pomočnik s pravokotnim parkiranjem poskrbi za manevriranje pri prostoročnem parkiranju.

Fordov sistem za komunikacije in razvedrilo SYNC 3 voznikom S-MAX-a in Galaxyja omogoča upravljanje funkcij zvočnega sistema, navigacije in klimatske naprave ter povezanih pametnih telefonov z ukazi iz pogovornega jezika. Dopolnjuje ga 8-palčni barvni zaslon na dotik, ki podpira kretnje, kot sta ‘ščipanje’ in ‘poteg’, SYNC 3 pa je združljiv tudi z vmesnikoma Apple CarPlay in Android Auto™.

Avto, ki ceni lastnikov čas! – Ford S-Max 2.0 TDCi Powershift Vignale

Prestiž po ameriško – Ford Edge Vignale 2.0 TDCi Bi-turbo Powershift AWD

Ford Tourneo Custom 2.0 TDCi selectshift L1H1 Titanium