Zgolj nekaj mesecev po predstavitvi koncepta My Ami Buggy Concept in po nadvse pozitivnem sprejemu v javnosti se je Citroën odločil lansirati ultra omejeno serijo, ki je izšla neposredno iz tega koncepta.

Od 21. junija dalje bo na spletnem mestu citroen.fr/ami#my_ami_buggy stekla prodaja zgolj 50 primerkov te serije. Vsak kupec bo prejel zares ekskluzivno izvedenko, saj bodo imela vozila v notranjosti, na desni strani armaturne plošče, nameščeno ploščico «My Ami Buggy ULTRA SPECIAL LIMITED EDITION», oštevilčeno od 1 do 50.

My Ami Buggy se ponaša z neomajnim in simpatičnim pustolovskim temperamentom, barvo karoserije Khaki z živahnimi rumenimi dodatki in stilskimi elementi, ki poudarijo njegov karakter, kot so na primer podaljški blatnikov, prednji in zadnji odbijač ali posebna pozlačena platišča. Omejena serija zvesto sledi konceptu, zato ima namesto vrat nameščene kovinske cevi, namesto strehe pa odstranljivo platno, ki daje občutek brezmejne svobode.

Posebna izdaja My Ami Buggy je pridobila elemente izvedenk My Ami Pop in Vibe, ki ponazarjajo njen pustolovski duh in brezmejno stilsko zasnovo.

Pogled sprva pritegne karoserija z novo barvo Khaki v barvi materiala, ki se idealno ujema z duhom narave in se povsem prilega izvedenki Buggy, ki kar vabi na pobege v neznano in prostočasne dejavnosti na prostem.