V naslednjem tednu na redne sporede prihaja animirana komedija leta, ki je že s prvim napovednikom povsem zasvojila vse ljubitelje živali in ponosne lastnike hišnih ljubljenčkov.

Njena premisa namreč obljublja, da bomo naposled izvedeli odgovor na prastaro vprašanje, kaj naše živalce počno, ko ostanejo same doma. Ker bo zgodba do solz nasmejala prav vse generacije, bo SKRIVNO ŽIVLJENJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV na voljo tako v sinhronizirani kot tudi podnaslovljeni različici! Za nameček pa gledalce čaka še fantastično presenečenje, saj jih bodo na velikem platnu sprva pričakali MINIONI in jih zabavali s svojim novim kratkim filmom MINIONI VRTNARIJO. Absolutna poslastica za vso družino prihaja v kina 11. AVGUSTA, premierno druženje s kosmatinci, ribicami, pticami, zajčki in ostalimi živalcami pa bo na sporedu v nedeljo, 7. AVGUSTA, ob 17.00 v vseh kinematografih Kolosej, Cineplexx ter v Kinu Bežigrad.

O ZGODBI:

V živahnem manhattanskem bloku se dan resnično začne, ko bitja na dveh nogah odkorakajo v službo in šolo. Takrat se hišni ljubljenčki vseh vrst, kožuhov, barv, prog in perja zberejo, si izmenjujejo zabavne zgodbe o lastnikih in vadijo najbolj prikupne izraze, s katerimi bodo dobili več priboljškov. Glavni kuža bloka je Max (Maks), ki neskončno uživa v družbi svoje lastnice. A njegovo lagodno življenje postane ogroženo, ko Katie iz zavetišča pripelje ogromnega in neurejenega mešanca Duka. Milo rečeno se kosmatinca na prvi voh ne ujameta ravno najbolje …

Ko se po spletu nesrečnih okoliščin izgubita med ulicami New Yorka, se morata skupaj zapostaviti krdelu prekaljenih mestnih mačkin le na videz prikupnemu puhastemu zajčku Snowballu (Kepca), ki vodi skupino zapuščenih hišnih ljubljenčkov. Ti globoko v kanalizacijskih jaških kujejo bojni načrt za maščevanje proti ljudem. Iskalno akcijo pogrešanega Maxa in Duka pa medtem pogumno organizirajo tudi preostale živalce iz bloka.

Ali bo hišnim ljubljenčkom uspelo premagati vse ovire in se vrniti v tople domove še pred večerjo, bomo v naših kinematografih premierno izvedeli 7. AVGUSTA, že 11. avgusta pa bodo živalce zavzele še redne sporede naših kinematografov.

Družinska animirana komedija SKRIVNO ŽIVLJENJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV bo na voljo tako v sinhronizirani (2D in 3D) kot tudi izvirni (2D) različici.