Ne nasedajte poceni letalskim kartam, ki vas za 69€ odpeljejo v New York! Tukaj je razlog zakaj

Ste pred kratkim zasledili novice o ugodnih letalskih kartah, ki vas bodo za zgolj 69€ odpeljale v New York?

Ker ni vse zlato, kar se sveti, morate najprej upoštevati nekaj dejstev, ki so pri nakupu takšne ugodne različice letenja čez Atlantik lahko ključnega pomena.

Najprej je pomembno poudariti, da gre za enosmerno vozovnico in da boste za let v obe smeri odšteli okoli 300€, saj je kombinacijo z ugodno ceno v obe smeri praktično nemogoče najti.

Leti veljajo za nam relativno oddaljena letališča (Irska, Velika Britanija), do koder si moramo organizirati in seveda plačati prevoz.

Podobno kot pri vseh nizkocenovnih prevoznikih tudi Norwegian dodatno zaračunava prtljago, brezplačno lahko na krov vzamete zgolj 1 kos ročne prtljage omejenih dimenzij.

Družba Norwegian, ki ponuja ugodne lete na ameriških tleh pristaja na letališču Newburg, ki je od mesta New York oddaljeno uro in pol vožnje oz. več kot 100km. Ravno tako je letališče težje dostopno z javnim prevozom, taxi pa vas bo v eno smer stal prek 200USD.

Po drugi strani pa si lahko direkten povratni let iz bljižnega letališča v Benetkah, do glavnega letališča JFK v New Yorku privoščite že za manj kot 500€. Vsekakor velja pred nakupom “ugodne” letalske vozovnice natančno preučiti tudi morebitne transferje do naše končne destinacije in preračunati celoten znesek pridobljene ponudbe. Včasih velja: “Nimam toliko denarja, da bi kupoval poceni!”

DIRKA: Kdo prej pride v center Ljubljane – osebni avtomobil ali taksi?

Huda prometna nesreča se je zgodila le nekaj dni, po postavitvi ”pametnega” križišča!

Študent vdiral na spletne strani letalske družbe in dobil za kar 300.000 EUR letalskih kart!

vir: buzz.ie