Zapeljivi lev, Peugeot RCZ, je bil deležen prenove sprednjega dela, ki je sedaj še nekoliko bolj športno oblikovan. Ostale novosti in spremembe se nanašajo na notranjost, opremo in personalizacijo.

Cenik Peugeot RCZ

Prenova je dvosedu prinesla nove sedežne prevleke. Notranjost bo na voljo v 12 različnih kombinacijah. Novost v ponudbi je rjavo usnje. Izboljšani so materiali notranjih oblog, večja je izbira individualnih kosov za ročico menjalnika, ročno zavoro, pragove… Barvna paleta je sestavljena iz šestih barv, ki jih lahko kombiniramo z desetimi litimi platišči, tremi okrasnimi nalepkami in tremi barvami stranskih lokov.

Serijska oprema v RCZ-ju je paket vidljivost (samozatemnitveno notranje ogledalo, avtomatsko prižiganje luči, senzor za dež …), LED dnevne luči, akustično vetrobransko steklo.

RCZ bo na tržišče prišel s tremi agregati, in sicer z dvema bencinskima 1,6 THP in 1,6 THP VTi 200 ter dizelskim, 2,0 HDi 160. Peugeot RCZ v osnovi stane 27.550 evrov. Za dizelsko različico pa bo potrebno odšteti 31.150 evrov.