Konceptno vozilo Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, ki se premierno predstavlja na prihajajočem avtomobilskem salonu v Frankfurtu, ponuja edinstven nov pogled na barve, materiale in apreturo. Konceptno vozilo Ermenegildo Zegna za omejeno serijo Maserati Quattroporte je rezultat tesnega sodelovanja dveh podjetij, ki ju povezuje zgodovina, tradicija in ekskluzivnost.

Na zunanjosti vozila Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition je s posebnim načinom lakiranja in nanosom izjemno drobnih aluminijastih delcev nastal učinek fluidnosti in čistosti kovine. Črna svetleča osnova še poudarja sijaj aluminijevih delcev in ustvarja občutek globine. Kovinska barva v odtenku platine nežno poudarja klasični in prefinjen, a obenem tudi tehnološko napreden karakter vozila. Raziskava materialov in barv za Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition je temeljila na kombinaciji klasike in sodobnosti.

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna-3

Vodilno vlogo pri vozilu Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition igra notranjost. Klasično tople odtenke (rjave, sive, bež barve) so na novo definirali v modernem slogu, ki posnema Zegnovo najnovejšo modno kolekcijo, ki izraža svečan in prefinjen značaj. Zegnove bogate izkušnje in znanja omogočajo, da žametno gladke svetle tkanine na sedežih in oblogah v notranjosti skupaj z zaključki iz mehkega usnja zagotavljajo lastnosti, ki jih zahteva uporaba omenjenih materialov v avtomobilski industriji.

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna-4

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna-2