Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije podaljšal partnersko sodelovanje tudi v sezoni 2013/2014, tako za nordijski kot alpski del reprezentanc, ki vključuje žensko in moško reprezentanco.

Predstavnikom Smučarske zveze Slovenije so v uporabo predali 26 vozil Ford. Paleta varnih Fordovih vozil je sestavljena iz osebnih in lahkih gospodarskih vozil. Tako se bodo športniki, trenerji in spremljevalci družili v S-MAX-ih ter najnovejših nagrajenih modelih Transit Custom kombi. Številne smuči in preostalo opremo pa bodo elegantno zložili v vzdržljive garače Ford Transit Kombi Furgon in v Jumbo Transit Furgon avtomobile.

»Partnersko sodelovanje s Smučarsko zvezo Slovenije, ki je v pretekli sezoni obrodilo številne uspehe in zmage, smo z veseljem podaljšali tudi za letošnjo sezono. Ponosni smo, da smo del uspešne in prepoznavne ekipe predanih, vrhunskih športnikov, ki nas skozi vso sezono razveseljujejo z odličnimi dosežki. Prepričani smo, da bodo Fordova vozila zmagovalcev tudi v letošnji sezoni uspešno opravila zahtevno nalogo. Verjamemo, da se tekmovalci in preostali člani ekipe v varnih, udobnih in sodobnih Fordovih vozilih počutijo odlično. Želimo jim, da bo prihajajoča sezona še posebej uspešna,« je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.

ford smucarji wp

»Na SZS smo izjemno zadovoljni s Fordovimi vozili, saj trenerjem in tekmovalcem zagotavljajo varno pot do prizorišč, kjer dosegajo zmage. Prepričani smo, da so tudi Fordova vozila del zgodbe o uspehu, ki jo pišejo naši tekmovalci « je dejal Andraž Kopač, poslovni direktor SZS, ob prevzemu Fordovih vozil.