BMW M Performance je poprodajni program, namenjen voznikom z veliko strastjo za dinamično zmogljivost in športnim individualizmom, saj ponuja veliko možnosti za izražanje osebnega stila in bolj učinkovit prenos moči vozila na cesto.

Vsa dodatna oprema BMW M Performance je rezultat večletnih izkušenj znamke BMW na dirkaškem področju in so razvita v sodelovanju z BMW M GmbH. Vsak del gre preko intenzivnega procesa razvoja in proizvodnje, kar zagotavlja uresničevanje brezkompromisne športne konsistentnosti in kvalitete v vseh najmanjših detajlih.

Vsi deli dodatne opreme BMW M Performance so na voljo posamično, kar kupcem omogoča, da se med vsemi ponujenimi opcijami sami odločijo, kateri športni dodatki najbolje dopolnjujejo njihov osebni stil in si jih zato želijo dodati na svojega BMW. Vsi deli ustvarjajo fascinantno športno izkušnjo, zato se z njihovim kombiniranjem zagotavlja harmoničen izgled avtomobila.
Dodatna oprema BMW M Performance je del BMW jamstva in garancije. Dodatno opremo se lahko kupi in namesti pri pooblaščenih trgovcih in servisnih partnerjih BMW po Sloveniji.

BMW M Performance Parts_19

Dodatna oprema BMW M Performance je prava izbira za najvišjo kvaliteto in športno inovacijo na področjih:

 Aerodinamike
 Pogonskega sklopa
 Vzmetenja
 Oblikovanju notranjosti vozila
 Zunanje estetike

Katalog BMW M Performance 2014

Dodatna oprema BMW M Performance je na voljo za:

 BMW serije 1 (3 vratni in 5 vratni model)
 BMW serije 2 Coupé
 BMW serije 3 Limuzina in Touring
 BMW serije 4 Cabrio in Coupé
 BMW serije 5 Limuzina in Touring
 BMW serije 6 Cabrio, Coupé in Gran Coupé
 BMW X5
 BMW M modele

BMW M Performance cenik maj 2014

P90127277_highRes

BMW MPP F22

P90139611_highRes