Vrh ponudbe barvitega Adama bo zaznamovala nova športna zvezda, Adam S. Kaj vse bo ponudil kupcem, bo mogoče spoznati med 4. in 19. oktobrom 2014 na avtomobilskem salonu v Parizu. Študija Adama S je bila sicer predstavljena že na avtomobilskem salonu v Ženevi letos spomladi, zdaj pa je bila sprejeta odločitev, da gre športni Adam S v proizvodnjo. V prodajne salone se bo pripeljal v začetku leta 2015.

Najnovejšega Adama opredeljujejo všečen dizajn, navdušujoči pogonski sklop in seveda številne možnosti individualnih izvedb. Za voznike željne športnosti je pod motornim pokrovom skrit 1,4-litrski motor Turbo EcoTec z največjo močjo 110 kW/150 KM. Ob tem podvozje, s posebnimi nastavitvami in zavorni sistem OPC zagotavljata žepni raketi, da je na cesti vedno varna, tudi pri najvišjih hitrostih. Športni pedigre Adama S je opazen povsod, saj so mu ga snovalci izpostavili tako navznoter, kot navzven. Sprednji spojler, stranske obrobe in zajetnejši zadnji odbijač, z odprtino za zajetno izpušno cevjo, so značilnosti avtomobilsko mišičaste, športne zunanjosti.

V kombinaciji z ekskluzivno izvedbo Red ‘n’ Roll so za streho na voljo štiri barve, ob desetih izbranih barvah zunanjosti. Podobo zaokrožajo velik zadnji spojler in loga Adam S na zadnjih stebričkih strehe. V notranjosti so za prednja sedeža na voljo štiri izvedbe. Tri, vključno s sedeži Recaro Performance z usnjem Morrocana ali Nappa, so ekskluzivne za ADAMA. V notranjosti je dizajn Red ‘n’ Roll opazen s številnimi podrobnostmi. Posebej velja omeniti tudi sofisticiran Informacijsko zabavni sistem IntelliLink, ki je popolnoma kompatibilen z najsodobnejšimi pametnimi telefoni z operacijskima sistemoma Android in Apple iOS.