Družba Summit motors Ljubljana je ponovno izbirala najuspešnejšega slovenskega Fordovega trgovca. Za leto 2014 je priznanje osvojilo podjetje Avtomarket Rebernik.

Fordov trgovec Avtomarket Rebernik d.o.o. s prodajno servisnim centrom v Podvelki, pokriva področje Koroške, kjer dosega izredno visoke rezultate zadovoljstva strank ter s prodajo vozil Ford dosega 20% tržni delež. Na področju UE Radlje ob Dravi, kjer ima podjetje moderni servisno prodajni salon Ford, pa znaša tržni delež celo 42,75%, kar še dodatno potrjuje, da je šel naziv najboljšega trgovca ponovno v prave roke.

Začetki podjetja Avtomarket Rebernik d.o.o. segajo v leto 1992, ko so se začeli ukvarjati sprodajo nadomestnih delov. Januarja 1995 so postali del Fordove družine in sicer pooblaščeni trgovec za področje Koroške. Prelomnica v delovanju podjetja Avtomarket Rebernik je vsekakor odločitev o izgradnji novega, modernega prodajno servisnega salona leta 2006, ki s spremljevalnimi dejavnostmi nudi visoke standarde kakovosti za obiskovalce. Podjetje je v letu 2012 pridobilo naziv Specialista za poslovne uporabnike. Pri svojem delu ostajajo zvesti vrednotam družinskega podjetja.