V ponudbi Porsche Exclusive je že na voljo aerodinamična garnitura za modele 911 Turbo.

Sestavni deli tega paketa za izboljšanje zmogljivosti vozil so med drugim nov, specifični sprednji usmernik zraka ter povsem nova konstrukcija zadnjega pokrova s fiksnim usmernikom zraka s stranskima krilcema in z izvlečnim zadnjim usmernikom zraka z nastavljivim naklonskim kotom. Ekspresivni aerodinamični rob na sprednjem delu s stranskima “plavutkama” in markantni zadek dajeta značilni silhueti modela 911 Turbo še več karakterja in športnosti.

Aerodinamični dodatki iz garniture “Aerokit Turbo” tako skrbijo za še boljši stik s podlago na sprednji in zadnji premi ter s tem za večjo stabilnost pri vožnji, še posebej pri visokih hitrostih.

“Aerokit Turbo” je mogoče naročiti v dveh izvedbah – v barvi zunanjosti vozila in v črni barvi z visokim sijajem. Poleg montažnih delov iz aerodinamične garniture so lakirani tudi serijske obloge pragov in spodnji del zadka. Pri črni različici so poleg tega v črni barvi realizirane tudi lamele na odprtinah za dovod zraka na zadnjem pokrovu – torej so barvno usklajene z izvlečnim zadnjim usmernikom zraka.

Na vseh svetovnih trgih bo aerodinamična garnitura za vse modele 911 Turbo in 911 Turbo S naprodaj kot tovarniška vgradnja iz ponudbe Porsche Exclusive in za naknadno vgradnjo iz ponudbe Porsche Tequipment. V Nemčiji je “Aerokit Turbo” že mogoče naročiti ob nakupu novega vozila, in sicer iz ponudbe Porsche Exclusive. Njegova cena znaša 5.355 evrov, vklj z DDV. Možna je tudi naknadna vgradnja iz ponudbe Porsche Equipment. Ta garnitura stane 4.879 evrov (brez lakiranja in montaže). Tudi v primeru naknadne vgradnje vozilo obdrži polno garancijo.