V poletnih mesecih leta 2015 bo BMW nadaljeval s spremembo generacije pod pokrovom motorja veliko svojih modelnih serij vozil.

Zahvaljujoč optimizirani učinkovitosti novih tri- in štirivaljnih motorjev, se bodo ponovno izboljšale tako športne značilnosti kot ekonomičnost porabe goriva številnih modelov vozil. Obenem pa bo uvedba dodatnih bencinskih in dizelskih pogonskih enot zagotovila še večjo raznolikost znotraj modelne linije vozil. Od julija 2015 naprej bo BMW M235i xDrive Cabrio tudi prvi kompaktni model vozila z odprto streho, ki bo omogočal štirikolesni pogon v okviru dodatne opreme.

To pa še ni vse. Od poletja 2015 naprej boste deležni tudi razširjenega nabora osnovne in dodatne opreme. Najnovejša generacija navigacijskega sistema Professional, kot tudi parkirni asistent, ki se zdaj lahko uporablja tudi za prečno postavljena parkirna mesta, bosta prav tako na voljo za BMW serije 3 in BMW serije 4. Varnostne funkcije v BMW 2 serije Active Tourer in BMW serije 2 Gran Tourer bodo dopolnjene, med drugim s funkcijo Multi-Collision Braking in Alertness Assistant. Nove barve zunanjosti bodo na voljo za BMW serije 4, BMW M4 Coupé, BMW M4 Cabrio, BMW serije 5 in BMW Z4.

bmw 3 valjjni