Mazda Motor Slovenija v vseh mesecih letošnjega leta beleži zavidljivo rast prodaje. Junijska prodaja je bila v primerjavi z lanskoletno prodajo višja za kar 184%. Celotna rast prodaje v prvih šestih mesecih letošnjega leta v primerjavi z enakim obdobjem lani znaša 45%.

»Mazdina vozila 6. generacije s tehnologijo SKYACTIV so izjemno zmogljiva, varna in varčna ter nudijo obilo užitkov v vožnji«, je povedal direktor Mazde Motor Slovenije g. Aleš Marguč. »Oblikovalski jezik KODO je ob prej omenjeni tehnološki naprednosti poskrbel, da so naši modeli zelo privlačni. Oboje pa zagotavlja navdušujočo vozno izkušnjo. Vzrok za rast prodaje leži v tehnološki in oblikovalski izjemnosti naših modelov, kakor tudi v naši odlični prodajni mreži, ki nudi odlične prodajne in poprodajne storitve«, dodaja g. Marguč.

V celoti prenovljena prodajna paleta z novo Mazdo2, Mazdo3, novo Mazdo CX-3, prenovljenima Mazdo CX-5 in Mazdo6 kakor tudi visoko povpraševanje strank, pa so dobra napoved za odlične prodajne rezultate tudi v prihodnje.