HOPIN TAXI – najboljša rešitev za hitro in ugodno pot po Ljubljani!

Pri pomikanju po večjih mestih kot je Ljubljana se pogosto pojavlja potreba po enostavni rešitvi logistike. Kako priti na cilj, kje parkirati, koliko nas bo stal taksi, čez koliko časa nas bo pobral, bomo dobili dobrega voznika?

Podjetje HOPIN TAXI je razvilo pameten sistem, ki postreže z najboljšo možno rešitvijo urbane mobilnosti.

Kaj je HOPIN TAXI?

HOPIN TAXI je preprosta brezplačna aplikacija za pametne telefone in tablice, ki z zelo naprednim in zanesljivim algoritmom ter odlično uporabniško izkušnjo na lokacijo, kjer se stranka nahaja, pošlje najbližji prosti taksi. Po hitri namestitvi aplikacije z GooglePlay, Apple Store, Windows Phone ali Amazon Store si lahko uporabnik brez telefonskega klica in tudi brez registracije takoj naroči taksi s samo tremi kliki. Izhodiščno točko, določeno z GPS pozicijo, lahko uporabnik spremeni tudi ročno. Če želi, lahko vpiše tudi ciljni naslov.

Uporabnikom so na voljo dodatne možnosti – izberejo lahko ceno na kilometer, tip avtomobila ali dobro ocenjenega voznika. Pred končnim naročilom točno vedo, kdo jih bo prišel iskat in s katerim avtomobilom. Uporabniki lahko naročeni taksi do prihoda spremljajo na zemljevidu in tako točno vedo, kje se nahaja in kdaj se morajo odpraviti na dogovorjeno lokacijo, torej brez nadležnega in nepotrebnega čakanja na prostem.

2-fbPoleg tega HOPIN TAXI aplikacija hrani zgodovino vseh voženj enega uporabnika, tako da ta vedno ve, kdaj se je s kom peljal. Uporabnik lahko izbere tudi svojega priljubljenega voznika in ga tako naslednjič hitreje kontaktira. Poleg tega uporabniki voznike lahko tudi ocenjujejo in tako preprečijo, da bi jih naslednjič prišel iskat voznik, ki so mu zaradi nezadovoljstva dali slabo oceno. Upravljavec aplikacije HOPIN TAXI vozila in voznike redno preverja, v sistem se lahko prijavijo samo vozniki z veljavno licenco.

Predvidljiva cena!

Poleg izjemne preprostosti aplikacija HOPIN TAXI ponuja tudi transparentnost – že pred vstopom v taksi uporabniku izračuna približno ceno vožnje. Prevoz lahko stranka plača z gotovino ali neposredno v aplikaciji s plačilno kartico.

Cena taksija, naročenega s HOPIN TAXI aplikacijo, je največ 0,89 € na kilometer, startnina 1 € in 0,29 € za minuto čakanja.

fb-post1

Slovenci in HOPIN!

Izum, ki je svoje temelje postavil v Bratislavi, kjer zdaj kar 40-odstotkov vseh taksi naročil opravljajo preko storitve HOPIN TAXI, se je že dobro uveljavil tudi med Slovenci. Storitev, ki je naši prestolnici na voljo šele 3 mesece, je med vozniki in uporabniki taksi storitev naredila pravo malo revolucijo.

Vse bolj priljubljeno aplikacijo za naročanje taksi storitev, si je v treh mesecih na svoje pametne telefone namestilo več kot 21.500 uporabnikov, od katerih je vsak dan aktivnih več kot 800, ob koncu dneva pa tudi do 1.300 uporabnikov. Skupaj so uporabniki od sredine avgusta do danes opravili več kot 11.500 uspešnih naročil. Rezultati so iz meseca v mesec boljši.

HOPIN za avtomobiliste!

Nad samo aplikacijo smo navdušeni avtomobilisti uredništva Avtofotomarket. Prednosti tovrstne aplikacije so nas prepričale v takšni meri, da bomo v prihodnjih tednih, kljub ljubezni do avtomobilov, le te pustili doma in aplikacijo HOPIN za vas dodobra preizkusili.

Prepričani smo, da bomo imeli manj stroškov z iskanjem parkirnega mesta v prenatrpanem centru Ljubljane, povrh pa bomo lahko spili še kakšen kozarček ”kuhančka” in se brez slabe vesti odpravili domov s preverjenim, zaupanja vrednim taksistom.