Športnost in eleganca

Prvič sta na voljo tudi nova Kuga ST-Line s potezami športnega oddelka Ford Performance in razkošna nova Kuga Vignale, zato lahko kupci izberejo ustrezno oblikovano in opremljeno Kugo v najširši paleti različic doslej.

Kuga ST-Line prinaša drzno zunanje in notranje oblikovanje, vključno z unikatnimi platišči in športnimi sedeži, ter se v novi Fordovi paleti ST-Line pridružuje ostalim modelom. Nova Kuga ST-Line bo obenem navdušila z najbolj športno vozno dinamiko tega modela doslej, saj je del izboljšav podvozja tudi optimalna nastavitev vzmetenja in krmiljenja za zmanjšanje nagibanja karoserije in ostrejšo odzivnost.

Prestižna Kuga Vignale je na voljo z ekskluzivnim naborom opreme, ki vključuje tudi unikatno biserno barvo Vignale Milano Grigio, vrhunski značaj notranjosti pa poudari šestkotno prešito oblazinjenje sedežev in drugih površin iz usnja Windsor z značilnimi šivi v slogu smokinga.

Vignale je najvišja raven izraza Fordove znamke v Evropi. Sodoben prestižni izdelek in izjemna izkušnja lastništva združujeta nagrajeno oblikovanje, vrhunsko izdelavo, napredne tehnologije in ekskluzivno opremo.