Renault Megane s poslovno zadnjico že za 14.490 evrov

Renault razširja svojo ponudbo s prihodom povsem nove limuzine Megane Grandcoupe.

Nova štirivratna limuzina predstavlja del celotne prenove Renaultovih vozil. Ponaša se z dinamično obliko, značilnim sprednjim delom, ki nezmotljivo predstavlja Renaultovo družino, že od daleč pa je najbolj opazen zdaj že značilen Renaultov svetlobni podpis prednjih luči v obliki črke C. Steklena streha zagotavlja eleganten dvobarvni izgled vozila.00108915

Novi Megane Grandcoupe se lahko pohvali z veliko prostornostjo na zadnjih sedežih in velikim prtljažnim prostorom s preprostim dostopom, zahvaljujoč prostoročnemu sistemu “Easy Trunk Access“.

Grandcoupe je zgrajen na skupni osnovi CMF C/D (Common Module Family) in prinaša voznikom enake vozne užitke kot ostala vozila iz družine Megane. Tako vsebuje 7-palčni barvni TFT zaslon za prikaz podatkov za volanom, ki ga lahko dopolnjuje 8.7-palčni multimedijski zaslon R-LINK 2.00108906a

Nastavitev vozila Multi-Sense, dodatni barvni »head-up« zaslon v višini voznikovih oči, Easy Park Assist za pomoč pri parkiranju in širok nabor opreme za udobje in varnost (zaviranje v sili, opozorilo za nenamerno menjavo pasu …) so prav tako lastnosti novega Grandcoupeja.

Motorno paleto sestavljajo bencinski motor s 115 KM in trije dizelski motorji v različicah 90 KM, 110 KM in 130 KM. Vsi motorji so v osnovi povezani z ročnim menjalnikom, medtem, ko bo pri modelu dCi 110 na voljo samodejni menjalnik EDC.

Vstopna cena Megana Grandcoupe z motorjem SCe 115 in opremo Life znaša 14.490 evrov. Dizelski Grandcoupe z opremo Life stane 16.290 evrov. Trenutni vrh ponudbe pa predstavlja Megane Grandcoupe dCi 130 Intens s ceno 20.490 evrov. Več v priloženem ceniku.

Cenik – Renault Megane GrandCoupe

 

https://www.avtofotomarket.si/testi/2016/11/16/renault-megane-tce130-bose/

Poslednji Megane RS