Kozmetična prenova BMW serije 4

Po letu dni od posodobitve serije 3 je napočil čas za prenovo njene elegantnejše in bolj športno naravnane konfekcije – BMW serije 4.

Tako kot pri trojki so tudi na štirici prenovljeni LED žarometi prevzeli mesto odhajajočim ksenonskim pri obstoječih modelih. In vsi modeli vozil te modelne različice so opremljeni s sprednjimi LED meglenkami v okviru osnovne opreme. Prav tako je tehnologija LED prešla v zadnje luči. Spremenjene odprtine za zrak, aplikacije, značilne za izvedbo opreme, in nov zadnji odbijač pa so nam tako že poznani iz prenovljene serije 3, katere test si lahko preberete tukaj.

BMW 320d Touring xDrive

V notranjosti vozila so novi galvanizirani detajli, kromirane aplikacije in sredinska konzola v črni barvi z visokim sijajem, poudarjajo ekskluziven občutek visoke kakovosti. Naslednji vizualni poudarek je dvojni šiv na instrumentni plošči, medtem ko tri nove barve oblazinjenja skupaj s tremi novimi notranjimi okrasnimi oblogami, zagotavljajo še večjo izbiro, ko gre za personalizacijo oblike notranjosti.


BMW 320d

Visoko zmogljive pnevmatike za višje obremenitve so na voljo v okviru tovarniško vgrajene opreme za vse modele vozil od 430d in 430i navzgor. Vsi bencinski motorji in štirivaljn dizli, ki so vgrajeni v novem vozilu serije 4, izhajajo iz najnovejše družine motorjev in so opremljeni s tehnologijo TwinPower Turbo. Za vse nove modele vozil BMW serije 4 so na voljo trije bencinski motorji (420i, 430i in 440i) ter trije dizelski motorji (420d, 430d in 435d xDrive).

Pozor! Aktivacija sekcijskega merjenja hitrosti pod Trojanami!

To so najbolj popularni avtomobili v državah Evropske unije!