Moški podari obnovljeno hišo v Sloveniji

Med pregledovanjem spleta smo, na najbolj priljubljenem portalu za prodajo in nakup, naleteli na prav poseben oglas, za katerega bi lahko rekli: “Saj ni res.”

A kot kaže se moški, ki je oddal oglas ne šali, saj je v besedilu oglasa navedel: “po 12 letih najema po 400 eur mesečno brez obresti in brez pologa resnim in mirnim najemnikom PODARIM HIŠO…hiša je kompletno opremljena in takoj vseljiva…leta 2016 je bila kompletno adaptirana…vrata, okna , streha…kličite le resni urejeni in mirni interesenti…OSNOVNI POGOJ UREJENA IN MIRNA DRUŽINA DO ŠTIRI OSEBE ŠE NAJRAJE PA PAR ALI UPOKOJENCI KER SE HIŠA NAHAJA V MIRNI SOSESKI IN SMO MI SOSEDJE !!!

Ok, čisto zastonj nepremičnine že ne boste dobili, ampak bo lahko srečnež brez obveznosti kredita v relativno kratkem času prišel do svoje hiše. Če opis drži, boste za celotno nepremičnino odšteli za vsega skupaj 57.600 EUR skupne vrednosti najemnine.

Posnetek zaslona s portala bolha.com:

VIR: http://www.bolha.com/nepremicnine/hise/hise-spodnjeposavska/hisa-spodnjeposavska-brezice-oddam-oz-podarim-1310123543.html?aclct=1488394098

To je hiša prihodnosti! – Stane 10.000 evrov in narejena je v 24 urah!

POZOR: To vas bo po novem stalo prometnega dovoljenja!