BRUTALNO: Tako so z letala United nasilno spravili potnika zaradi napake pri rezervaciji!

S prenatrpanega letala United Airlines je policija na silo odvlekla naključno izbranega potnika, da je naredili prostor za osebje letalske družbe. Bizarno!

Pred vzletom letala iz Chicaga, je pilot obvestil potnike, da potrebuje prostor za štiri uslužbence, ki morajo nujno poleteti do Louisvilla. Za odstop sedeža je ponudil 1.000 dolarjev, a se nihče ni javil. Zato si izvedli neprostovoljni postopek izkrcavanja oziroma bolje rečeno prisilno odstranitev potnika.

Računalnik je glede na vrsto parametrov izvedel žreb, ter za žrtvi prisilnega izkrcavanja ”nagradil” azijski par. Ker moški kljub večkratnim pozivom ni želel vstati, so na letalo prišli policisti, ki so moškega prijeli za roke in noge ter ga na silo odvlekli iz letala. Ti naj bi moškega večkrat udarili, saj je kasneje prišel na krov z okrvavljenim obrazom.

Potniki so posnetke incidenta naložili na družbena omrežja. Tam pa se je pričela razprava o pravilnem ravnanju policistov oziroma družbe United Airlines. Mnenje si, z ogledom posnetka, ustvarite sami.

Seveda pa je incident s sabo prinesel že prve parodije. Kot se je izkazalo, je bil izbran moški zdravnik in nastala je šala: “Vkrcate se kot zdravnik, izkrcate kot pacient”. Novost pa je tudi tale parodija na reklamo letalske družbe United Airlines 😀

Vozniki, pozor: Od jutri naprej točimo dražje gorivo!

6 stvari, ki jih morate vedeti o novem češkem medvedu, Škodi Kodiaq!

NAZORNO: To je najbolj pogost način ropa avtomobila. Šokiralo te bo, kako enostavno je. Oglej si prispevek in prepreči, da bi se to zgodilo tebi!