10. Regata Marinada in koncert Zdravka Čolića.

Internautice še ni konec, dogaja se tudi ta vikend. Burin Yachting Club vas vabi na tradicionalni navtični dogodek leta, regato Marinada, ki bo potekal na slovenski obali v soboto, 18. maja 2013.

Jadralke in jadralce ter vse navtične navdušence vabijo, da se jim pridružijo na jubilejni 10. Marinadi. Start regate bo ob 11:00 pred Marino v Izoli. Regatno polje bo postavljeno v akvatoriju med Izolo in Portorožem.

Jadralke in jadralce obveščajo, da imajo vsi prijavljeni na regato Marinada brezplačno štartnino za regato One Sails Cup. Regata Marinada šteje kot prvi plov One Sails Cup.

Za novinarje in goste željne ogleda regate bodo ponovno organizirane spremljevalne ladje,
ki bodo iz Izole izplule ob 10:00. Ogled regate je možen tudi s kopnega, na Belvederju ter na glavnem pomolu v Portorožu, na cilju regate,  kjer pričakujejo najboljše jadralce približno ob 13:00.

Colic1

V Amfiteatru portoroškega Avditorija bo začimbo 10. jubilejni Marinadi 2013 dodal legendarni Zdravko Čolić.  Pričetek koncerta je ob 21:00. Vstopnice za koncert si zagotovite na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrolovih bencinskih servisih. Vabijo vas torej, da se v soboto, 18. maja pridružite na slovenski obali, na jubilejni 10. Marinadi. Več  informacij na www.marinada.info