Bencinski servisi OMV bodo Saneli iz Rižane pri Kopru in Marku iz Radovljice po njunih besedah vsekakor ostali v najlepšem spominu. Obisk bencinskega servisa jima je namreč omogočil sodelovanje v nagradni igri MaxxMotion, ki sta jo zaključila kot dobitnika glavne nagrade in sicer dveh avtomobilov Audi A1 Sportback. Ključe in avtomobila je srečnima dobitnikoma na bencinskem servisu OMV Bonifika v Kopru predal Robert Dežman, vodja marketinga pri OMV Slovenija.

OMV_87

Ponosna lastnika sta spregovorila tudi o občutkih ob prejemu nagrade. »Zelo sem vesela. Ko so me poklicali, sem bila prav šokirana, nisem mogla niti do zraka,« je o trenutku, ko je prejela telefonski klic, povedala Sanela.

Čeprav oba redno obiskujeta bencinske servise OMV, sta prvič sodelovala v njihovi nagradni igri. »Prvič sem sodeloval v nagradni igri OMV. Pri nagradnih igrah do sedaj namreč nisem imel veliko uspeha, vendar tudi sodeloval nisem velikokrat. Verjamem, da se bo to sedaj spremenilo,» je povedal Marko.

Oba sta se prav tako odločila, da s seboj na prvo vožnjo odpeljeta družinske člane, ki bodo skupaj z njima tudi sicer najpogostejši uporabniki avtomobilov, tako pri prostočasnih dejavnostih kot pri prevozu na delo.

Robert Dežman je ob predaji ključev poudaril, da je namen nagradnih iger OMV Slovenija tudi zahvala gostom za njihovo zvestobo. »Prav zvestoba naših gostov namreč daje pečat kakovosti naše ponudbe, ki so jo že prepoznali mnogi voznice in vozniki. Med njima sta tudi naša dobitnika avtomobilov, ki jima v imenu OMV Slovenija z veseljem predajam ključe in jima želim srečno vožnjo.«

OMV_52