V Kranjsko Goro – deželo xDrive se že tretje leto zapored vrača BMW xDrive doživetje, na katerem bodo lahko prijavljeni udeleženci  preizkusili inteligentni sistem štirikolesnega pogona ter doživeli pestri dodatni program športnih zimskih radosti.

Doživetje BMW xDrive

Okretnost vozila BMW v zimskih razmerah lahko udeleženci preizkusijo na posebnem poligonu, na snežni podlagi in na cesti, saj je BMW Slovenija skupaj s pooblaščeni prodajalci BMW v Kranjski Gori tudi letos organiziral razburljivo BMW xDrive doživetje. Na dogodku je na voljo najnovejša modelna paleta, ki med drugim vključuje novi BMW X5, BMW X3, BMW serije 4 Coupé, BMW serije 5 Limuzina in BMW serije 3 Gran Turismo. Udeležence skozi program vodijo izkušeni BMW inštruktorji. Po kratki interaktivni teoretični predstavitvi programa in pogona BMW xDrive,  ki vključuje tudi zanimive filmčke, BMW inštruktor odgovori na vsa morebitna vprašanja. Udeležence na posebnem poligonu nato čakajo vaje s stranskim nagibom in kontroliranim drsenjem, kjer dodobra spoznajo zmogljivosti BMW xDrive. Zahvaljujoč inteligentnemu sistemu štirikolesnega pogona BMW xDrive lahko vozilo BMW izkorišča vse prednosti pogona na zadnja kolesa, hkrati pa zmore ob zaznani izgubi stabilnosti že v milisekundah vso moč prenesti na kolesa z zanesljivim oprijemom. Vozniki BMW xDrive se lahko podajo na osvajalski pohod v zahtevno strmino, na spolzko cestišče ali preko kočljivih ovinkov. Z BMW xDrive imajo prednost na vsakem terenu. Vsak udeleženec dogodka v Kranjski Gori bo lahko opisane prednosti BMW xDrive preizkusil tudi na vožnjah po zahtevnejšem terenu.

Športne zimske radosti dežele xDrive

Poleg preizkusa najbolj naprednega štirikolesnega pogona na svetu BMW xDrive, bodo lahko udeleženci svoje spretnosti brezplačno preizkusili tudi na posebnem drsališču, saj bo vsak udeleženec prejel kupon za BMW xDrive drsališče.

Starši se bodo lahko brezskrbno udeležili doživetja BMW xDrive. Poskrbljeno bo namreč tudi za najmlajše z organiziranim varstvom in otroško animacijo.

Za smučarske navdušence bo skozi vso sezono na smučišču v Kranjski gori postavljena BMW smučarska proga, kjer se bodo obiskovalci lahko pomerili v veleslalomski in cross ski vožnji na čas ter imeli možnost, da se po progi spustijo kot pravi profesionalci.

*Izvedba programa je odvisna od vremenskih razmer.

Termini:

24., 25. in 26. januarja 2014,

31. januarja, 1. in 2. februarja 2014,

14., 15. in 16. februarja 2014 ter

21., 22. in 23. februarja 2014.

 

Prijave na www.bmw.si/xdrive.