Dve različni blagovni znamki, ena skupna miselnost. Najsi na vodi in na kopnem – podjetje MINI in kalifornijskega proizvajalca jadralnih desk Channel Islands združuje navdušenje nad nekonvencionalnim in edinstvenim načinom življenja. Iz te strasti se je rodila skupna naloga: oblikovati surf desko, ki prinaša edinstveno doživetje vožnje vozil MINI na vodi.

Deska je bila izdelana v tovarni podjetja Channel Islands v Santa Barbari. V razvojno-oblikovalski ekipi sta Christopher Weil, vodja oblike zunanjosti MINI, in profesionalni deskar Kalani Robb. „Že dolgo si želim oblikovati desko, s katero bom imel prav toliko užitka na vodi, kot ga imam s svojim vozilom MINI na asfaltu,“ nam je zaupal Kalani Robb. „Da bi ustvarili ta agilni in hitri občutek, smo razvili desko z nekoliko več prostornine. Obris in majhna spodnja ukrivljenost omogočata deski, da poleti.“

Majhna, okretna in zelo športna: „THE MINI“, prva surf deska MINI na svetu, je popolna za poletno deskanje na valovih Francije, Španije in Portugalske – ali kamor koli vas vaše potovanje zanese. Z njo boste v zalivih po svetu vedno v središču pozornosti.

Vendar pa ne ponuja zgolj zmogljivosti, ki je značilna za MINI: tudi obliko lahko – povsem v slogu MINI – prilagodite lastnim željam. Ne glede na to, ali gre za desko v barvi Chili Red ali s črnimi dirkalnimi črtami: v sodelovanju z ekipo podjetja Channel Islands izpolnimo domala vse vaše želje glede barv. Popolno velikost lahko enostavno določite z izbirnikom desk Channel Islands.

Od junija 2015 naprej bo “THE MINI” na voljo v izbranih trgovinah in tudi v spletni trgovini Channel Islands po ceni 750 EUR.