Kljub temu, da je Donald Trump s predsedniškim stolčkom izgubil stike s prestižnimi avtomobili iz svoje garaže, se mu nasmiha novo prevozno sredstvo. A le 30 minut naenkrat!

Avtomobil, tank, The Beast!

The Beast ali po slovensko Zver, je šest metrov dolga limuzina, ki tehta osem ton in sprejme sedem potnikov. Poganja jo 6,5-litrski dizelski motor, ki v povprečju porabi 35 litrov goriva na sto kilometrov. Največja hitrost znaša sto kilometrov na uro.

imageshandler-1

imageshandler-2

Karoserija je debela 15 centimetrov, dno vozila ščiti 13 centimetrov debela jeklena plošča, gume so ojačene s kevlarjem ter odporne pred rezom, metkom ali eksploziji. Potniška kabina je nepredušno zaprta in je odporna tudi pred radioaktivnim sevanjem

Zanimivo dejstvo pa je, da Secret Service predsedniku dovoljuje oziroma načrtuje največ 30-minutno vožnjo z limuzino.

Nič več limuzina! Trumpu moderen SUV!

Trendi se spreminjajo in tudi naslednje generacije, v katero se bo usedel novi predsednik ZDA Donald Trump, bo bolj podobna športnemu terencu. Viri pravijo, da naj bi avtomobil bil zasnovan na enem izmed Cadillacovih poltovornjakov, oblika pa naj bi bila podobno Escaladeu.

the-beast

Vsekakor bo limuzina oborožena s puškami in lahkimi prenosnimi raketnimi sistemi. Povezana bo s spletom in vsebovala tehnologije nove generacije. Definitivno pa na krovu ne bo manjkala zaloga Trumpove krvi – za nujne primere transfuzije v primeru hujših poškodb.

Očitno se spet obeta ogromna, velika in še nikoli videna zver!

*vir: Carbuzz

imageshandler-4

https://www.avtofotomarket.si/druzabno/2016/11/09/katerim-uzitkom-se-bo-moral-odreci-donald-trump/

Kako ameriški predsednik Donald Trump zapravlja svoje bilijone?