Študent izgubil oblast, zletel v frizerski salon in razbil povsem novega Ferrarija!

V Univerzitetnem mestu Illinois, kjer ne manjka športnih ter ekskluzivnih avtomobilov, je študent precenil svoje vozniške sposobnosti. 18-letnik je le nekaj tednov po nakupu, razbil svojega rdečega Ferrarija 488 GTB.

Spektakularna prometna nesreča se je zgodila zaradi študentove neizkušenosti, saj je z neprimerno hitrostjo drvel po ulici, med pa ga je zaneslo na nasprotni pas, kjer je udaril v nasproti vozečega Volva.

Ferrarija je odvrtelo in odneslo nekaj sto metrov po aveniji, kjer je na koncu pristal v frizerskem salonu gospoda Andyja. Prometna nesreča je pustila posledica na frizerskem salonu in na avtomobilu, za katerega se škoda ocenjuje na 270.000 evrov, medtem, ko je se škoda nastala na frizerskem salonu ocenjuje na dobrih 18.000 evrov.

Poleg škode, bo 18-letni voznik rdečega Ferrarija moral plačati še kazen za povzročitev nesreče ter vožnjo po napačnem pasu. Na srečo nihče od udeležencev v prometni nesreči ni bil huje poškodovan.

https://www.avtofotomarket.si/aktualno/2016/12/12/poglejte-posledice-promente-nesrece-resevalnega-vozila-v-velenju-video/

12 prometnih nesreč, ki jih težko pojasnimo zavarovalnemu agentu!