Honor na letošnjem sejmu IFA 2022, ki se bo v Berlinu odvijal med 2. in 6. septembrom predstavlja svojo vizijo s sloganom ‘Za povezano prihodnost’ (Embracing the Connected Future).

Gre za ekosistem izdelkov, tehnologij in inovacij, ki izboljšujejo vsakdanje življenje uporabnikov. Honor je objavil napovedne fotografije, posnete v enem od Honorjevih laboratorijev, ki so povezani z avdio tehnologijo. Fotografije pa predstavljajo majhen del tega, kar bo Honor pokazal na sejmu IFA 2022.

Naslovna fotografija iz laboratorijev za raziskave in razvoj podjetja Honor prikazuje preizkušanje nove avdio tehnologije. Čeprav bo več informacij razkritih na Honorjevi predstavitvi, ki bo 2. septembra ob 17. uri, fotografija dodaja še eno inovacijo v Honorjev že tako napreden portfelj rešitev. Ni naključje, da Honor še naprej izboljšuje in spreminja standarde na širšem tehnološkem trgu, tako na področju pametnih telefonov kot tudi videa, slike in zvoka.

Spremljajte dogajanje in obiščite spodnjo povezavo, kjer boste lahko v petek 2. 9. ob 17. uri v živo spremljali predstavitev inovacij in izdelkov podjetja Honor na sejmu IFA: https://bit.ly/3QVRL6c