Honor, svetovna tehnološka znamka, je na letošnjem sejmu IFA, ki je namenjen izdelkom in rešitvam s področja IKT, potrošniške elektronike in hišnih aparatov, predstavil svojo vizijo s sloganom ‘Za povezano prihodnost’ (Embracing the Connected Future).

Gre za ekosistem izdelkov, tehnologij in inovacij, ki izboljšujejo vsakdanje življenje uporabnikov. Hkrati pa smo spoznali tudi njihove najnovejše izdelke iz serije N, še posebej pametni telefon Honor 70, ki je zdaj na voljo tudi v Sloveniji.  Na sejmu IFA je navdušil tako strokovnjake kot tudi obiskovalce.

Letos je Honor osvojil kar 35 nagrad, ki jih podeljujejo svetovni mediji, od tega so jih 22 namenili pametnemu telefonu Honor 70 v različnih kategorijah. Veliko število vodilnih svetovnih medijev je omenjeni telefon nagradilo za najboljši telefon letošnjega sejma IFA (Best of IFA). TechRadar, svetovni tehnološki medij, je Honor 70 označil za ‘enega od letošnjih najboljših telefonov z operacijskim sistemom Android’, medtem ko je Forbes, vodilni mednarodni poslovni medij potrdil, da je Honor 70 ’močan, vsestranski igralec’. Tudi Honor Pad 8, njihova nova pametna tablica, je osvojil nagrado ’Best of IFA’  s strani svetovne glasbene revije Billboard, zaradi vrhunskih zvočnih in video zmogljivosti.

Honor 70 je elegantna naprava, opremljena z vrhunskim sistemom kamer in programskimi rešitvami, ki naredijo ustvarjanje (in deljenje) kratkih video posnetkov še enostavnejše. Ne le, da je uporabniku na voljo snemanje individualnega videa ene osebe, ki je v središču pozornosti, hkrati lahko telefon istočasno snema še t. i. skupinski video. Ustvarjati zelo kakovostne vloge je s pametnim telefonom Honor 70 preprosto zahvaljujoč dvojni glavni kameri z ločljivostjo 54 milijonov pik in popolnoma novim senzorjem IMX800, ki omogoča uporabnikom, da zajamejo več svetlobe za svetlejše in ostrejše fotografije.

 Cena in dostopnost v Sloveniji

Za današnjo generacijo uporabnikov, z izoblikovanim modnim stilom, je telefon Honor 70 v Sloveniji na voljo v dveh barvah: črni (Midnight Black) in zeleni (Emerald Green).

Honor 70 je na voljo po priporočeni ceni 549 EUR (verzija: 8 GB+128 GB) in 599 EUR (8 GB+256 GB). V svojo ponudbo so ga uvrstili vsi trije največji slovenski mobilni operaterji – A1 Slovenija in Telemach in še pred koncem septembra Telekom Slovenije.