Nissan Hyper Punk, ki je odet v funkcionalno in modno karoserijo, je povsem električno gnan kompakten križanec, ukrojen po meri ustvarjalcev vsebin, vplivnežev, umetnikov in vseh, ki rade volje sprejemajo modo in inovacije.

Nissan Hyper Punk, križanec nove  generacije, z zagotavljanjem gladkih povezav med virtualnim in fizičnim ter notranjim in zunanjim svetom navdihuje osebno izražanje v vseh teh svetovih. V študijo vgrajen sistem energijske povezljivosti »vozilo-z-vsem« (vehicle-to-everything – V2X) zagotavlja, da uporabniki lahko svoje naprave polnijo kadarkoli in kjerkoli, hkrati pa je energija avtomobila na voljo za souporabo sodelavcem in na prireditvah lokalne skupnosti.

V notranjosti elementi v slogu stare umetnosti zlaganja papirja origami odsevajo japonsko oblikovanje in ustvarjajo notranji prostor, v katerem se zlivata digitalno in umetnost. Na primer, vgrajene kamere lahko ujamejo pokrajino okrog avtomobila in jo s pomočjo umetne inteligence pretvorijo v slogu stripov manga oblikovano krajino ali po željah lastnika oblikovane grafične vzorce. Te podobe se lahko nato projicirajo na prikazovalnik s tremi zasloni, ki so v kokpitu razporejeni okrog voznika in ustvarjajo prostor, v katerem se združujeta resničnost in metaverzum.

Kot studio za ustvarjanje zasnovan prostor za potnike, ki ponuja gladko povezljivost z internetom, lahko poveže naprave in opremo potnikov za ustvarjanje, s čimer jim omogoča dostop do podatkov in ustvarjanje med potjo. Z umetno inteligenco in bio-senzorji v vzglavnikih lahko študija Nissan Hyper Punk zaznava razpoloženje voznika ter samodejno izbere pravo glasbo in osvetlitev, s tem pa poveča voznikovo energičnost in ustvarjalnost.