GA Adriatic, uradni zastopnik znamke Renault,  in Košarkarski klub Cedevita Olimpija ponosno oznanjata začetek večletnega sodelovanja na področju strateškega povezovanja in sponzorstva.

Gre za blagovno znamko in košarkarski klub, ki sta prepoznala, da jih povezujejo skupne vrednote in ambiciozni cilji. Poleg zavezanosti k trajnostnemu ravnanju, ju povezuje velika strast do vsega, kar počnejo. Renault kot pop in sodobna blagovna znamka vozil, ki premika meje mobilnosti in Cedevita Olimpija, ljubljenka množic in uspešen košarkarski klub, predstavljata potencial za harmonično in dolgoročno sodelovanje. Namen tovrstnega partnerstva je ustvarjanja atraktivne košarke za vse, hkrati pa tudi mladim nadobudnim košarkarjem ponuditi odlične pogoje za njihovo športno in osebnostno rast.

Slovesen podpis pogodbe se je odvil v soboto v dvorani Stožice, kjer so ljubljanski Zmaji, aktualni slovenski državni, pokalni in superpokalni prvaki, v okviru 22. kola rednega dela regionalne lige gostili podgoriško Budućnost VOLI. Pogodbo sta popisala Ken Lalo, izvršni direktor avtomobilske divizije znotraj Taavura Holdings Ltd. in Davor Užbinec predsednik Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija.

Ken Lalo, izvršni direktor avtomobilske divizije znotraj Taavura Holdings Ltd. In Petar Nevistić, generalni direktor GA Adriatic.

»To sodelovanje predstavlja več kot zgolj povezavo dveh uspešnih blagovnih znamk. Gre za združevanje skupnih vrednot, strasti do športa in želje po napredku. S talentom, inovativnostjo, kakovostjo in vztrajnostjo bomo utirali nove poti in pisali nove zgodbe ljubljanskega  košarkarskega ponosa,« je ob podpisu sodelovanja dejal Lalo.

Davor Užbinec predsednik Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija je dodal: »Zadovoljni in ponosni smo, da lahko v Zmajevi družini pozdravimo družbo GA Adriatic in s tem skupino Grand Automotive. Partnerstvo simbolizira več, kot le sodelovanje. Gre za dokaz naših skupnih vrednot odličnosti, inovacij in prizadevanja za skupen razvoj. Veseli smo, da je GA Adriatic v nas prepoznal partnerja, s katerim lahko spiše novo zgodbo na področju športnega sponzorstva.«

Renault Austral – idealen sopotnik košarkarskih tekem

GA Adriatic, uradni zastopnik za znamke Renault, Dacia, Nissan in Alpine v Sloveniji bo košarkarski klub Cedevita Olimpija podprl s svojo znamko Renault. Ob prvi skupni tekmi je Renault ponosno razstavil slovenski avto leta 2024, Renault Austral. Ta se ponaša z atletsko in tehnološko oblikovano zunanjostjo, v skladu z vsemi normami za športne terence. Njegova notranjost je tehnološko dovršena z izbranimi materiali in skrbno obdelavo ter velikodušno prostornostjo družinskega vozila. Ob njegovem lansiranju je Renault predstavil tudi povsem nov pogonski sklop E-TECH full hybrid s 146 kW (200 KM) za še bolj udobno in brezskrbno vožnjo. »Renault Austral je atletski,  je izklesan športni terenec, poosablja športni duh znamke  ter je s svojimi merami, elegantnostjo in naprednimi sistemi idealno vozilo, ki bo navdušilo številne ljubitelje košarke,« je še dodal Petar Nevistić, generalni direktor GA Adriatic.