Prodajni salon in servis osebnih in lahkih dostavnih vozil Mercedes-Benz Emil Frey Avtocenter Ljubljana sta dobila novo podobo. Posodobljena sta po konceptu MAR20X, ki predstavlja odziv na številne spremembe pri prodajnih in poprodajnih storitvah ter omogoča prilagoditev naraščajočim potrebam in pričakovanjem sodobnih kupcev.

Nov koncept maloprodajnega modela je še en korak, ki ga Mercedes-Benz sprejema v skladu s svojim poslanstvom, da ni le proizvajalec vozil, ampak inovativno tehnološko podjetje. Njihova vizija gre onkraj klasičnega prodajno-servisnega mesta. Želijo, da njihovi kupci doživijo nekaj več – izkušnjo, ki jih popelje v svet inovacij, vrhunskega oblikovanja in popolnoma individualiziranega svetovanja. Verjamejo namreč, da je ključ do uspeha v inovacijah in ustvarjanju izjemnih izkušenj, kjer se prepletajo tehnologija, estetika in strast do avtomobilov.

Koncept MAR20X predstavlja odziv na korenite spremembe, ki jih prinašajo digitalna revolucija in spreminjajoče se zahteve strank, ter uspešno dopolnjuje razvojne usmeritve znamke: nenehno povečevanje tehnološke naprednosti vozil, naslavljanje potreb vse bolj raznolikih kupcev z vedno večjimi pričakovanji in željami, posodobitev in krepitev modelnega portfelja ter širitev komunikacijskih kanalov in stičnih točk za enostaven nakup ali servis vozil. Spletne in fizične prodajne kanale združujejo v okviru večkanalnih prodajnih strategij, medtem ko so digitalni elementi postali nepogrešljiv del našega vsakdana. Taki koncepti novega maloprodajnega formata odpirajo vrata novim skupinam strank, obenem pa se prilagajajo raznoliki ponudbi vozil in poprodajnih storitev.

Prvi AMG PERFORMANCE CENTER v regiji

Znamka Mercedes-AMG je že več kot 55 let sinonim za izjemno vozno zmogljivost. Že vse od začetka si prizadeva premikati meje avtomobilskega oblikovanja in inženiringa, tako na dirkališču kot na cesti. In prav ta strast do zmogljivosti, združena z neprekosljivim tehnološkim znanjem in prepoznavnim vizualnim slogom, je vidna v celotni modelni paleti AMG.

Zmogljiva vozila s športno dediščino, odločnim slogom in obljubo čistega vznemirjenja imajo svoj krog kupcev. Zato v prenovljenem prodajnem salonu v Ljubljani ustvarjajo edinstven prostor, imenovan AMG PERFORMANCE CENTER – unikaten in edini tovrstni center v celotni regiji. Z namenom, da zadovoljijo visoka pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev, na ogled postavljajo najbolj zmogljiva vozila, stremijo pa tudi k izvedbi ekskluzivnih in edinstvenih dogodkov, kjer bo ta vozila mogoče tudi preizkusiti.