Chevrolet Slovenija je objavil cenik za novo majhno športno-terensko vozilo Chevrolet Trax, ki bo na voljo od 14.990 EUR (vozilo s paketom opreme LS in 1,6-litrskim motorjem z močjo 115 KM). Cena vključuje DDV. V Chevroletove prodajne salone bo prispel junija 2013.

Trax bo na voljo s tremi paketi opreme. Vozilo z najvišjim razredom opreme bo stalo 20.690 EUR, opremljeno pa bo z vrsto priročnih funkcij, kot je radio s povezavo Chevrolet MyLink. Chevrolet MyLink prikazuje vsebino pametnega telefona na 7-palčnem barvnem zaslonu na dotik z visoko ločljivostjo.

Ponudba pogonskih sklopov vključuje 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom, ki razvije moč 103 kW, 1,6-litrski bencinski motor in 1,7-litrski dizelski motor, ki razvije moč 96 kW. Kupci bodo lahko izbirali med različicama s pogonom na sprednji kolesi in pogonom na vsa štiri kolesa. Vse različice z ročnim menjalnikom so opremljene s tehnologijo Start/Stop. Trax bo ob večji Captivi dopolnil Chevroletovo sodobno ponudbo na podlagi 75-letnih izkušenj izdelave in prodaje odličnih športno-terenskih vozil.